Uppdrag AB

Högskolan Kristianstad Uppdrag AB utvecklar och förmedlar utbildning, uppdrag och seminarier med akademisk inriktning, med eller utan akademiska poäng till företag och organisationer.

Vi håller på att flytta in vår hemsida på en ny adress www.hkr.se/uppdrag Du som besöker hemsidan för första gången kan klicka på menyn till vänster för att bekanta dig med våra erbjudande. Du kan också ringa 044 - 20 37 37 så slussar vi dig till rätt person inom Högskolan. Har du redan etablerad kontakt med någon inom Högskolan kan du givetvis kontakta personen direkt.

Uppdrag AB är en tydlig ingång till Högskolan Kristianstads samlade kompetens. Genom bolaget nås båda sektionerna med dess lärare och forskare. Högskolan Kristianstad erbjuder en unik bredd av kunskaper kombinerat med ett vetenskapligt djup. Detta innebär tillgång till en ämnes-/kunskapsmässig bredd som tillgodoser de flesta behov.

Högskolan Kristianstad Uppdrag AB är ett helägt dotterbolag till Högskolan Kristianstad Holding AB som i sin tur är helägt av Högskolan Kristianstad.

 

Om oss

Länkar

Samverkan

Aktuellt


SKRIV UTKlicka här för att skriva ut denna sida!

TEXTSTORLEK
A A A
 
 
 Webbproduktion: Ardere
 Uppdateras med SpiderX
Högskolan Kristianstad Uppdrag AB • 291 88 Kristianstad • info@hkr-uppdrag.se • 044-203737